Springning

Idag efter jobbet så tog jag och My på oss våra träningskläder och gick ut och sprang. Vi sprang från Smögenbryggan och över på andra sidan Smögrn bron. Där fanns även en super lång trappa där vi körde idioet. Riktigt jobbigt var det, men ävern väldigt roligt. Efter det var det bara att springa hem igen och hoppa in i duschen. Träningspasset tog oss 1 h inklusive stretching. Kommer nog att köra det passet någon gång till under dem dagarna jag är här. Roligt med lite spring i trappen träning, tycker nämnligen inte om att ge mig ut och bara springa haha. Utsikten här är super fin med alla husen, klipporna och havet. När vi sprang hade vi även en fin solnedgång. Nu känns det äntligen som sommarlov !!!!

25/6 2012

Lite sent inlägg men har haft fullt upp och jag lyckas inte logga in från appen... Resan till Smögen gick iallafall bra. det krånglade super mycket på tåget mellan Stockholm-göteborg. Det blev mer än 2 h sent. Det berodde på att en kabel hade blivit förstörd och då fick vi åka en omväg genom Västeros och sedan fick vi köra långsamt och stanna hela tiden för att vi hade ett långsammare tåg framför oss ( tåget jag åkte med var ett snabbtåg ).
 
När jag var framme i göteborg skulle jag igentligen ha tagit två bussar för att komma till Smögen men då hade Sj fixat en taxi till mig i stället för annars skulle jag få sitta och vänta på bussen ganska länge och inte kommit fram förens sent på kvällen. Tack så mycket :)
När jag kom fram så lagade jag och My en god middag som bestod av kyckling, pasta och tomatsås. Mot kvällen blev det även så klart en massage.
 
 
 
 
 
 

Tåg

sitter nu på ett tåg mellan Stockholm och Göteborg. Får köra en omväg genom Västerås för att det är fel på någon kabel. Just nu är vi 1 h och 20 min försenade med det kommer bli mera under resans gång eftersom vi har långsammare tåg framför oss. Hoppas bara det inte blir allt för sent, ska nämnligen hinna med två bussar också men om jag inte gör det får jag ta någon senare buss......

När jag tog tåget mellan Uppsala-Stockholm så fick Kajsa och Emma hänga med. Jag har nemnligen aldrig bytt tåg eller buss för den delen så då fick dem hjälpa mig med ett byte i alla fall. Hehe vad feg msn är. Men dem fick iallafall en tur i Stockholm, inte dåligt!!!

Kunde inte ladda upp någon bild så det får bli bilder i kväll.

midsommar 2012

Dagen innan midsommar kom både mina och Emmas kompisar ut till vårat sommarställe i Järlåsa för att fira midsommar.
Under själva midsommar afton så gjorde vi kransar, dansade runt midsommarstången, körden 5-kamp och åt så himla mycket fika och mat. Vill inte tänka på hur mycket små kakor vi hat proppat i oss under helgen...
dagen efter så tog vi alla ( mina och emmas kompisar ) en lugn dag med mera bad och så. Vi har en sjö precis nedan för gården som är väldigt liten så vattnet blir alltid super varmt under sommaren( Nu var det ca 20 grader men kan bli 28 grader mitt i sommaren !! )  iallafall så sov dem över en natt till och Ellen och Hanna sov över även natten till en dag. man kan säga att det har varit en väldigt mysig och rolig hälg.

Sitter nu aldelles död framför datorn. Har blivigt lite mera förkyld av att bada i sjön... Kajsa hjälper mig även att tvätta i dag för i morgon bär det av till Smögen :) så i dag blir detg även en härlig middag med familjen. Mumsig kycklingsalat med hem odlad gurka och jordgubbstårta till efterätt. Käns bra att avsluta på dena matfrossehälg haha

 

 


Simpel

Nu sitter de vuxna framför tv och tittar på fotboll. Efterrätten blev super god. Det var rabarberpaj och cheesecake som jag och Emma gjorde ( det kanske var därför den var så good haha ).
 
När dem kom råkade en släppa ut Kasper så att han smet... så då var det bara att leta hund. När han var hittad tog jag och Emma honom på en promenad för att sedan fortsätta i köket. Undet promenaden tog vi en liten rolig video på vad kasper kan göra haha, ska ladda upp den senare
 
Har haft på mig en simpel outfit under kvällen. Ett vitt linne och ett par mörkblå byxor.  
 
 
 

19 juni 2012

I dag har jag städat hela dagen med Emma. Pappa ska nemnligen har typ alla som jobbar inom hans projekt så det bev vi som får städa. Men så illa är det inte vi får vara servitriser under kvällen och så klart en lön på det haha. Förutom att ha skurat och så har vi bakat 2 st cheesecake. Haha våran familj älskar värkligen cheesecake. 

lägger upp en bild på min outfit senare under kvällen. 






 




Efter sol

My kom hem i går inatt från att ha varit i Turkiet med en kompis. Gissa om hon var brun!!!
Gav henne massage för ett tag sedan och smorde även in henne med efter sol på ryggen  ( gud vad det låter perverst )
Men i alla fall efter solen skom från Turkiet och jag tycker flaskan var jätte fin. Jag och my ger varan väldigt mycket massage ( eller var mera förr när hon bodde hema ) så det kommer nog bli en heldel nästa vecka. För då kommer vi vara i Smaögen och jobba i mammas sommar butik på Smögen bryggan.  Ser väldigt mycket fram imot det !! är bara lite nervös kommer nemnligen åka dit själv och jag har aldrig bytt tåg eller buss förut...
Men det finns säkert någon jag kan fråga om jag tappar bort mig totalt haha.

En bild på efter solen men den är finare i verkligheten.

image description

Idag

Idag har jag bara latat mig hehe. Har lite ont i halsen men annars är det bra. Förutom att bara lata mig har jag planerat lite med familjen eller mäst pappa och Emma om midsommar. Varje år är vi på landet och även denna gång haha. I år kommer det bli mera ungdommar än vanligt vilket kommer bli himla kul. En av mina kusiner kommer även att dra tu med sitt gäng till deras gård några hus längre bort och grannhuset kommer säkert också ha det. I år genererar ungdommarna i Järlåsa haha. vad kommer ni att göra på midsommar ?

här kommer lite härliga bilder från datorn



Den godaste juicen



Elviras kompis från Island kom och hälsade på


fina Kasper


Lyssnarängen

Bullar

Är äntligen klar med att ladda över bilderna från iphonen till olika mappar. Gud vad lång tid det tog, men jag har ju iofersig aldrig alddat över några bilder från den. Nu ska jag bara ladda över bilderna från kameran... men det går nog snabbare, för då är det bara att ta alla student bilder till en mapp och Indien bilderna till en annan mapp. Nys var jag tvungen att sortera dem mycket mera haha  

kajsa har bakat super goda kardemummabullar. Jag älskar värkligen saker med kardemumma.
vad föredrar in, kanel eller kardemumma ?


Dator!!

Igår var jag på mediakarkt och valde en dator, en acer. Så idag åkte pappa och köpte den till mig, super glad!!! Sitter nu och laddar över bilder från iphonen och kameran. Kommer bli en eftermiddag framför datorn haha

turen till Hemringe

Hade en super rolig teltning med tjejerna i går. Vi träffades vid halv tre i går och handlade våran middagsmat och godsakerna till kvällen. Efter det cyklarna vi ut till Hemringe som ligger typ mer eller minder 1 mil ut. Det var soligt och jätte fint ( tvärt imot vädret i dag det regnar....)  Tältet vi bodde i var galet stort. kunde stå raklång och sträcka på mig utan att nudda taket!!!! Vi körde 5 kamp och satt i tälet och myste mot kvälle. 

Haha i morse vaknade alla av att en traktor. Har ni blivit väkta av en traktor förut ? Satt och åt våran frukost i tältet. Det blev Vasas färdig gjorda makor och en super god juice. Sedan packadde vi i hop allt och cyklade hem i regnet. 

Nu sitter jag vid Tv och tittar på Forrest gump ( en av de bästa filmerna ) och dricker en kopp med mjök, kaffe och grädde. 

Här kommer lite bilder från i går och cykelturen i morse

Nu tid   


Haha

Oj oj jag klickade fel så det ser lite kul ut med en bild på mig och Ebba med väskorna på ryggen... Kan inte lägga upp alla bilder vare en om gången så det kommer ett hav av bilder när jag kommer hem i morgon


Ändrade planer

Skulle igentligen ha tagit bussen med Emma till farmor. Men det krånglade till sig lite för vi ska nämligen ses en halvtimme tidigare jag och tjejerna och sedan så har jag haft svårt att sova och träningsvärk i hela benen och ryggen... Det vi skulle göra hos farmor var att dra ris ( gamla pinnar och sådant från marken ). Synd gör att det kommer även köra i hop sig några dagar till. Men antagligen så åker vi till farmor på måndag :)

Ska nu börja pack inför kvällen. Tror ni fattar vad vi ska göra om jag säger att jag måste leta fram sovsäck och liggunderlag haha


10 sommarplagg från Zara

Kickade in på Zaras hemsida och hittade några fina sommarplagg. vad tycks ?  










Äntligen!!

Som ni vet har jag haft lite problen ( eller kan man säga mycket problem ) med menyn. Den hamnade längst ned på sidan och så. Men nu är det löst tack vare min SUPER SNÄLLA lilla syrra Emma som nu har fixat det. Är inte så teknisk av mig så ibland får hon ryckain och hjälpa hehe. Hon var även snäll och fixade hedern större.

En länk till Emmas blogg http://emmawestbergs.blogspot.se/


Fotografering

Kajsa fick ju en systemkamera i studentpresent, så hon kannske ska fotta mig under veckan som kommer, får se om vädret är bra och så. Det är super roligt att ha både syrran och mammsen som är proffs på att fota !!!!

Här kommer några bilder Kajsa tog på mig för ett år sedan till ett skolprojekt hon hade.










Trött tjej !

Var och tränade i morse igen. Börjar för en gångs skull tycka att det är roligt, för någon månad sedan hade jag gett upp på en gång haha. Cyklade även till och från sta. Har nu super tröttaben som jag släpar om kring på haha.

I morgon kommer det hända grejer!! vi har planerat in något väldigt roligt. Det är nemnligen sista fredagen som alla kommer var hemma samtidigt under sommaren, sorligt. Men så är det på sommaren, alla har planerat in sina resor olika veckor+sommarjobb. Men vad vi hittar på får ni se i morgon.....

Kommer ta en lugn kväll här hemma med mysiga familjen

halsbander - mq 149 kr
hårdropparna - 129 kr
drdenim byxor - carllings 400 kr



12e juni 2012

skolavslutning !

Hade en väldigt trevlig dag i går. Vi började med att sitta i aulan och titta på en massa uppträdanden och lyssnade såklart på rektorns tal för att sedan gå till klassrummet där vi fick betygen, fika och tacka lärarna för den åren som vi gått på Eriksbergsskolan. Efter det åkte jag och några tjejer till ica för att handla midagg som vi sedan lagade hoss mig. Vid 17:00 kom resten av gänget som skulle vara med på middagen. Det blev bruschetta till förrätt, grillade spet med kyckling, paprika och championer, till det blev det även satsiki, halloumiost och klyftpotatis till huvudrätt. Sedan blev det pannacootta till efterrätt. Villka kockar vi är asso. När vi var mätta och glada gjorde vi oss klara för kvällen. Alla nior skulle nemligen ner till en park på stan men så klart kom polisen... så det slutade med att vi gick till sommarro. 

Har inte ricktigt några planer för i kväll men något blir det väll. 

image descriptionimage description

image description  

image description

Träning

Hej bloggen

Kom hem nu efter en super träning med Hanna :) körde 1,5 MIL på crosstrainer !!!! Så himla glad. Trodde jag skulle dö efter 2 km...
Vi cyklade till och från gymet så bara de blev ju också några km. Men nu är jag alldeles trött i mina ben så jag passar på att vila lite nu innan jag ska i väg. Skulle kunna sätta mig nu och göra inlägget om igår


sommarlov

godmorgon bloggen!

Sitter nuoch äter frukost och läser solo ( bläddrar igenom ). Ska ladda en maskin med disk från middagen med tjejerna i går och sedan höra med Hanna när vi ska träna. ska bli så könt att träna!! Det var ett tag sedan senast hehe. Kommer göra ett inlägg senare under dagen om gårdagen.



älskar den mintgröna kjolen






vilka ska du ha i sommar ?


Godmorgon

Hej bloggen!

Kunde verkligen inte sova i natt. Somnade runt 4 och igår vid 3. Vaknade iallafall i tid haha ska vara utanför Ebba med cykel kl 09:45 så det är lugnt. Ska nog ställa mig i duschen och vakna till lite.
Bjuder på en bild från inatt


Fotbolls-EM!!!

Nu sitter alla i ebbas källare och hejar på Sverige, hoppas vi vinner !!!


Nails

Sitter nu och målar Emmas naglar och dricker en kopp med kaffe och mjölk eller snarare mjölk med kaffe haha


Kvällens

Har nu bytt om inför kvällen. Det blev en topp från monki och ett par byxor från zara.

Ikväll blir det fotbollskväll med tjejerna.
Heja Sverige!!


Fika

Efter den stora lunchen är vi ändå lite små hungriga. Rostade mackor och te !! Mums
Nyss så spöregnade det säkert därför vi är lite sugna på mat haha


9ornas lunch

Nu har vi precis ätit lunch med 9orna, sirligt. Varje nia sjöng varsin låt som klasserna skrivit. I morse försov jag mig totalt... Vaknade 10:50 och skulle cykla med gänget kvart över. Ni fattar, stressigt. Nu e jag hos Ellen med tjejerna ha en bra dag så hörs vi
Bjuder på en gammal bild

Fan det Oskar .....


Astrid svarar

postat av: Sofie

Hej! vilket är ditt favorit sommarplagg i år? Kram

Svar: Hej Sofie! Vad roligt att du frågar. Mitt favorit sommarplagg är det spetsiga linnet. Det är enkelt att bära till både short, kjolar och jeans ( när det är semre väder ). Spetsen behöver inte var så stor det kan ex bara vara en liten kant upp till.   

här kommer några ex på spetsiga linnen. hämtade bilderna från google.


bära den instoppad i ett par shorts. kommer från hm 99 kr









Gårdagens

Idag tar jag en lugn dag hemma, får se om jag hittar på något i kväll. Har i allafall hittat en outfit till skolavslutningen, men det får ni se då. 

I går hade på mig en topp från monki och ett par byxor från vila.
köpte även ett sommrit nagellak och ett transparent linne från holmlunds. 

image description

image descriptionimage description 
image description


Bilder

Nu kommer bilderna :D


Glass

Nu är vi hemma hos Hanna. Köpte ett super fint linne jag ska ha på sista lunchen med 9orna
När vi var på stan passade vi på att äta glass och lyxflash vid ån.

Vet inte varför jag inte lyckas ladda upp någon bild ? Får fortsätta försöks under kvällen


Kvällen

Hade en jätte mysig kväll i går. Några i klassen hade köpt en massa godsaker som, kakor, chips, nötter, läsk, korv med bröd m.m
Efter grillningen så åkte jag och några hem till en tjej och satt på balkongen och drack te.

Vaknade precis och har nu lite stressigt. Ska ned på stan och träffa några tjejer vid ett men innan det ska jag hinna städa bort mina saker i hela huset, fixa i ordning mig och hunnit cykla till stan. Ha en bra dag !

Min arm förstör bilden men ändå.


Lyssnaränhen

Hej bloggen !

Har gjort i ordning mig nu inför en klass grillning i lyssnarängen. Tänk att vädret kunde bli så fint, så som det ska vara när man grillar :)
Har på mig samma kläder som under dan fast med en blå kofta, pärlörhängen. Ha det så bra så hörs vi senare.


dagens



weekday linne 250 kr , gammla av klippta cheap monday jeans


Frukost

Gud vad fint väder :D äntligen efter flera dagars regn.
Tar en lugn förmiddag här i växthuset och äter sen frukost / lunch och tittar i ett nummer av vecko revyn. Hoppas ni också passar på att mysa nu när det är så fin dag som i dag


Promenad

Kom precis hem från en promenad med Sofia. Det var väldigt mysigt!! I bland behöver man prata av sig och det var precis vad vi gjorde haha. När jag skulle möta henne så kom en kille fram och börja ställa en massa frågor, så himmla obehagligt när fremmande kommer fram.

Nu ska jag sätta mig framför tv med mamma och Kajsa för att titta på en film som heter Best of times ( vet ike vad det är för något ). Har lite planer för i morgon men det får ni se då. Hoppas ni ska göra något roligt i kväll ni också  




victoria secret

För någon vecka sedan beställde jag hem lite trosor och bikinisar från Victoria secret. Är super nöjd haha. Sakerna var mera neon aktiga i värkligheten men på blir det faktiskt snyggt ( neon är ju inne nu också ) Synd bara att frakten blir så himmla dyr bara annars skulle man vi handla där jämt !!! haha


orange: TOO MUCH FUN gröna: TRUST ME I´M PERFECT blåa: OUT OF YOUR LEAGUE
ljus gröna: LET´S PARTY rosa: L <3 PINK












lunch

Vi gick till subway för att äta lunch jag och kajsa. Där mötte vi syrran My och pojkvännen Aron. Det var trevliga att sitta och prata med dem ett tag.

Vi gick inte så länge på stan det var lång kö på banken och så körde mamma förbi stan så då fick vi hemtning haha. Men vi han i allafall in på weekday och då passade jag på att köåpa ett superfint linne till sommaren. Kommer ha den till mina Acne shorts när det blir fiare väder, men tills dess bär jag den till jeans.

Nu är jag hemma och vi för se vad jag gör i kväll. Hörde något om att My skulle komma för bi. Annatfall hittar jag på något annat.


        Weekday linne som finns både i vitt och svart. kostar 250 kr


Stan

Ska nu in till stan med Kajsa. Vi ska köpa minneskort och en kameraväska till hennes nya kamera. ska även förbil banken och såklart titta in i några buticker. I nat hade jag besök i sängen..... av kasper haha. Han är så gulig när han sover och tar upp typ hela sängen...
Lägger upp en outfit senare i dag. bjuder så länge på denna super vackra bild


INDIEN

För några månaders sedan var jag i indien på jobbrase amd min mamma. Vi var i New Delhi och i Karur som ligger söder u. Eftersom vi var på jobbresa så var vi aldrig vid någon strand men vi unnade oss lite saker i allafall. Ex Old Delhi. Det är ett ställe som jag värkligen rekomenderar. För att komma dit tig vi en taxi från hotellet och när vi var framme vi Old Delhi så frågade han om han fick hänga med oss in på marknaden ( han undrade väll hur det skulle gå för oss haha ) men det ville vi gärna så vi tackade ja. Då började han att ta av sig den vita klädsen och sin hatt för att bli som alla andra. För att ta sig längre in i smeten så tog vi en cykel taxi. Under den turen så blev våran taxichaufför en gaid. Efter det så gick vi runt på marknaden men vi var tvungna att ha våra väskor på magen och så gick cykel killen framför mig och mamma för att håla koll på oss medans taxichauffören gick några medter bakom och höll koll på oss. Nu låter det som att jag och mamma inte är ansvarsfulla men det är välldigt mycket folk där så man får tränga sig fram, ni fattar vad jag menar. När vi hade gått ett tag så visade killarna oss en trappe upp till ett super fint ställe ( tuvär så såg vi några som låg och sov där... )
Ett annat roligt ställe vi besökte var en skola i Karur. Dem var mellan 3-11 år och var superduktiga på engelska allihop. De äldsta var mycket bättre än mig. både fröknarna och barnen tyckte att det var roligt att få besök och när mamma fottade så ville alla se på bilderna och jag satt och skrev autografer. En efter en kom fram med ett antäkningsblock och en penna som dem räckte fram.

Här kommer några billder som jag har på batorn men har inga bilder från skolan tuvär dem och några andra bilder har mamma men jag lägger upp dem senare när jag har tillgång till dem

så fint


                            hon kom fram och bad mig ta ett kort på henne


                                när vi hadde gått upp för trappan komm vi hit














                          vem har inte lust hatt hoppa ner där ?







hello !!!

Detta är första inlägget på denna blogg :D har suttit hela dan med syrran Emma och försökt fixa min design. Men det gick inte så bra..... under det två senaste dagarna har det hänt grejer. I måndags var det niornas bal. Alla var så fina och vi hade väldigt trevligt. Kanske inte världens bästa musik derekt men än då. Och i går så tog syrran Kajsa studenten. Hon hade världens finaste klänning på sig. På lundelska skolan som hon gick på springer man ut från slottet vilket jag tycker är väldigt roligt ( kul när det inte är någon skol miljö ). Efter utspringet vinkade vi av henne och klassen när dem åkte i väg med flaket och så tog vi bilen hem och gjorde klart det sista med maten innan familjen och vännerna kom. Förutom studenten kom även våran äldsta syster hem :D det är alltid så roligt. Föresten vilken tur vi hade med vädret !!!!! 
Idag har jag som sagt försökt fixa med designen på min blogg. Får försöka lära mig mera om hur man gör senare. Här kommer några bilder fårn balen och studenten. 


                                                ett härligt jäng av tjejer <3

   







                                                                Kajsa, Lina och Karin


                                                             jag och Kajsa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0